Familienaam Vogel Raamfolie Familienaam Vogel Raamfolie

Familienaam Vogel Raamfolie

Artikelnummer: 32-1038

Formaat:
Huisnummer en familienaam:
Voornamen:
Hoogte matglasfolie:
cm
Breedte matglasfolie:
cm
 
Prijs vanaf: €65,-
Deze interieursticker wordt GRATIS
verzonden via PostNL/DHL.
PostNL Interieurstickers DHL Interieurstickers
facebook  pinterest
 

Familienaam Vogel Raamfolie

Raamfolie: 32-1038
Een luchtig raamfolie ontwerp in kapitalen en perfect om meerdere voornamen te vermelden. De voornamen worden luchtig boven op het raamfolie geplaatst gevolgd door een groot huisnummer. De familienaam wordt verticaal onder het huisnummer geplaatst.

Het huisnummer en de namen worden uit het licht door latende matglas raamfolie gesneden zodat op deze plekken het heldere glas zichtbaar is. Ter goedkeuring voor het printen wordt eerst een voorbeeldschets gemaild. Na goedkeuring van het ontwerp wordt het raamfolie geprint. Het raamfolie is verkrijgbaar in bijna elk formaat. Staat het gewenste formaat niet tussen de standaard formaten stuur ons dan een e-mailtje.

TIP. Bestel het formaat van het matglasfolie een paar cm kleiner dan het volledige raam zodat er een rand van helder glas rondom het matglasfolie blijft. Het is makkelijker plakken, er komt extra licht binnen en er ontstaat een handig spiekrandje tussen folie en het kozijn om naar buiten te kijken.

1 - Selecteer het raamfolie “Formaat” om de prijs te bepalen.
2 - Vul het “Huisnummer” en de “Namen” in.
3 - Vul in cm de hoogte x breedte van het matglasfolie in.


reviews

Schrijf een review

Karen
★★★★☆ Sticker zeer netjes afgeleverd, vonden het plakken nog niet zo makkelijk.Volg echt stap voor stap instructiefilmpje. Nu sticker mooi op raam, top service!

Gertjan Schuiling
★★★★★ Prachtige sticker afgeleverd en hij staat heel mooi op het raam! Een kleine tip voor de zelf plakkers: volg stap voor stap het instructie filmpje en alles komt goed!! Bedankt!

Hassan
☆☆☆☆☆ Mooi sticker en snel geleverd, duidelijke instructie, maar alsnog lastig om te plakken,uiteindelijk wel gelukt. Tip: Neem de tijd, eerst oefenen met testvelletje (die was ook geleverd) en gebruik genoeg sop water!

Aartje
★★★★☆ Mooie raamsticker op het raam naast de voordeur geplakt. Met duidelijke instructie is het resultaat prima en nu voor iedereen duidelijk wie hier woont.


Bijpassende artikelen

Bijpassende voordeurstickers en handige tools