Grand Huisnummer

Grand Huisnummer

Artikelnummer: 32-1040

Formaat:
Huisnummer:
Namen:
Hoogte matglasfolie:
cm
Breedte matglasfolie:
cm
 
Prijs vanaf: €80,-
Deze interieursticker wordt GRATIS
verzonden via PostNL/DHL.
PostNL Interieurstickers DHL Interieurstickers
facebook  pinterest
 

Grand Huisnummer

Raamfolie: 32-1040
Raamfolie Grand Huisnummer met een onmisbaar groot huisnummer als eyecatcher. Een raamfolie ontwerp dat bijzonder mooie staat in combinatie met een groot raam. Onder het huisnummer is er ruimte voor de voornamen of een combinatie van voornamen met familienaam.


Het huisnummer en de namen worden uit het licht door latende matglas raamfolie gesneden zodat op deze plekken het heldere glas zichtbaar is. Ter goedkeuring voor het printen wordt eerst een voorbeeldschets gemaild. Na goedkeuring van het ontwerp wordt het raamfolie geprint.

Het raamfolie is verkrijgbaar in bijna elk formaat. Staat het gewenste formaat niet tussen de standaard formaten, mail ons dan.


TIP. Bestel het formaat van het matglasfolie een paar cm kleiner dan het volledige raam zodat er een rand van helder glas rondom het matglasfolie blijft. Het is makkelijker plakken, er komt extra licht binnen en er ontstaat een handig spiekrandje tussen folie en het kozijn om naar buiten te kijken.

1 - Selecteer het raamfolie “Formaat” om de prijs te bepalen.
2 - Vul het “Huisnummer” en de “Namen” in.
3 - Vul in cm de hoogte x breedte van het matglasfolie in.

reviews

Schrijf een review

Paul Julicher
★★★★★ Alle hulp: testvel, video etc. zéér behulpzaam en noodzakelijke voor een goed eindresultaat ! Wij zijn zeer tevreden over details en mogelijke aanpassing en een hele leuke deur als resultaat ! Thx

L Oosting
★★★★★ Een voordeursticker is super mooi, staat netjes en valt op. De service van plakkunst is prima. Er wordt een voorbeeld opgestuurd voordat de sticker gemaakt worden waardoor fouten in de sticker worden voorkomen. Dat het niet gemakkelijk is om een sticker te plakken is logisch, zulke dingen zijn altijd lastig met een groot oppervlakte. Maar dankzij de oefen sticker en duidelijke uitleg is het bij ons heel netjes geworden. Je moet er even de tijd voor nemen maar dan heb je ook een mooi resultaat!! Wij zijn super tevreden met de service en het mooie resultaat.

esman
★★★☆☆ Het is niet makkelijk om de folie goed aan te brengen. Ondanks de duidelijke uitleg en oefenfolie valt het niet mee. Maar absoluut geen commentaar op de service en uitleg per brief en instructie filmpje. Ik denk alleen dat dit meer iets is voor professionals met zo'n groot stuk folie met de teksten.

Rodger
☆☆☆☆☆ Het is geen gemakkelijke opgave om een groot stuk folie aan te brengen. Vooral het verwijderen van de toplaag op een vlakke ondergrond gaf problemen rond de letters. Er zijn nu 3 kleine witte strepen (door vouw) ontstaan die niet meer weg gaan. Dit blijft wel jammer voor het eindresultaat. Schrik niet van alle overige vlekken...die lossen vanzelf op na een week. Al met al een erg secuur werk.

Dirk
★★★★★ Hallo, Jullie hebben goed meegedacht met welk formaat huisnummer wij het beste konden kiezen. Het staat prachtig op onze voordeur. Het aanbrengen was wel spannend. Helaas twee hele kleine foutjes gemaakt, waardoor er twee heel kleine breukjes in de 2 gekomen zijn. Ook prima dat er een proefplakstuk bij zat. Had ik meteen in de gaten dat de 8 met meer aandacht geplakt moest worden (de twee bolletjes hiervan bij het proefstuk bijna verloren gegaan. Zonder die "bolletjes"werd het een rare 8). Kortom, als ik nog iets voorzichtiger had gedaan, was de 2 ook prima gegaan. Naderhand trokken een paar witte vlekken vanzelf weg. Wij zijn er weg van! Als we nog een voordeur zouden hebben, gingen we er nog een keer voor! Bedankt


Alle reviews tonen

Bijpassende artikelen

Bijpassende voordeurstickers en handige tools