Huisnummer Jumbo Huisnummer Jumbo

Huisnummer Jumbo

Artikelnummer: 32-1030

Formaat:
Huisnummer:
Namen:
Hoogte matglasfolie:
cm
Breedte matglasfolie:
cm
 
Prijs vanaf: €80,-
Deze interieursticker wordt GRATIS
verzonden via PostNL/DHL.
PostNL Interieurstickers DHL Interieurstickers
facebook  pinterest
 

Huisnummer Jumbo

Raamfolie: 32-1030
Huisnummers in Jumbo formaat! Het huisnummer wordt over de gehele breedte van de voordeur geplaatst. Dit Jumbo ontwerp staat het mooiste bij huisnummers met meerdere cijfers. De familienaam of voornamen kunnen optioneel als naambord onder het huisnummer worden geplaatst.

Dit matglasfolie ontwerp is verkrijgbaar in bijna elk formaat. Door het matglasfolie een paar cm kleiner te nemen dan het exacte raamformaat ontstaat er een mooi kader van helder glas rondom het matglasfolie en een klein spiekrandje tussen matglasfolie en raamkozijn.

Een groter matglasfolie ontwerp nodig dan de getoonde standaard maximale formaten? Mail ons dan het grotere formaat van het matglasfolie en de opschrift. Van ons ontvang je vrijblijvend een offerte met een voorbeeld matglasfolie schets.

1 - Selecteer het dichtstbijzijnde maximale “formaat tot ..” voor de juiste prijs.
2 - Vul het huisnummer en of de namen in.
3 - Vul de gewenste hoogte x breedte in cm van het matglasfolie in.

reviews

Schrijf een review

martin
☆☆☆☆☆ Het design is top, alleen blijkt het in de praktijk toch lastig te zijn om een groot ontwerp op je raam of deur te plaatsen. Helaas met als resultaat dat er de nodige luchtbellen onder blijven zitten. Als je deze vlak wil strijken kan de sticker scheuren.


Bijpassende artikelen

Bijpassende voordeurstickers en handige tools