Plus Familie voordeur Plus Familie voordeur Plus Familie voordeur

Plus Familie voordeur

Artikelnummer: 32-1008

Formaat:
Huisnummer en naam:
Voornamen:
Hoogte matglasfolie:
cm
Breedte matglasfolie:
cm
 
Prijs vanaf: €80,-
Deze interieursticker wordt verzonden naar
Nederland, België en de meeste EU landen.
PostNL Interieurstickers DHL Interieurstickers
facebook  pinterest
 

Plus Familie voordeur

Raamfolie: 32-1008
Het huisnummer en de namen zijn uit transparante raamfolie gesneden waardoor u tussen de cijfers en letters naar buiten kunt kijken. Door het transparante eigenschap van het raamfolie kan het daglicht gewoon naar binnen komen.

Dit matglasfolie ontwerp is verkrijgbaar in bijna elk formaat. Door het matglasfolie een paar cm kleiner te nemen dan het exacte raamformaat ontstaat er een mooi kader van helder glas rondom het matglasfolie en een klein spiekrandje tussen matglasfolie en raamkozijn.

1 - Selecteer het dichtstbijzijnde maximale “formaat tot ..” voor de juiste prijs.
2 - Vul het huisnummer en of de namen in.
3 - Vul de gewenste hoogte x breedte in cm van het matglasfolie in.

Een groter matglasfolie ontwerp nodig dan de getoonde standaard maximale formaten? Mail ons dan het grotere formaat van het matglasfolie en het opschrift. Van ons ontvang je geheel vrijblijvend een offerte met een voorbeeld matglasfolie schets.

reviews

Schrijf een review

Plakkunst
★★★★★ Beste Petra, Bedankt voor de review. Gaarne zou ik nog toe willen voegen dat beschadigde Plakkunst producten altijd kosteloos vervangen worden zolang deze niet gebruikt zijn. Om in aanmerking te komen voor een kosteloos nieuw exemplaar raad ik met klem aan om de folie niet op te plakken tot dat de aard van de beschadiging door Plakkunst is vastgesteld. Beschadegingen van onze doe-het-zelf product die zijn ontstaan/zichtbaar worden, tijdens of na het plakken/monteren komen niet in aanmerking voor een kosteloos vervangend exemplaar.

Petra
★★★★★ Wij zijn erg tevreden met de service en het product van Plakkunst. We hebben 2 ramen op onze voordeur en hadden een ontwerp ingediend. Plakkunst heeft zelf vrijblijvend een tweede ontwerp gemaakt, welke mooier was dan ons eigen idee. De eerste folie had een beschadigingWe hebben hiervan melding gemaakt en kregen zonder enige discussie en zonder extra kosten een nieuw folie opgestuurd. De instructie is heel duidelijk, zeker het filmpje even bekijken. De raamfolie staat heel chique. Wij zijn zeer tevreden en zullen Plakkunst zeker aanbevelen!


Bijpassende artikelen

Bijpassende voordeurstickers en handige tools