Raamdecoratie Basic Small Raamdecoratie Basic Small

Raamdecoratie Basic Small

Artikelnummer: 32-1020

Formaat:
Huisnummer:
Hoogte matglasfolie:
cm
Breedte matglasfolie:
cm
 
Prijs vanaf: €55,-
Deze interieursticker wordt GRATIS
verzonden via PostNL/DHL.
PostNL Interieurstickers DHL Interieurstickers
facebook  pinterest
 

Raamdecoratie Basic Small

Raamfolie: 32-1020
Raamdecoratie Basic van matglasfolie is geschikt voor elke voordeur of zijraam met een lang en smal glaspartij. Matglasfolie is ideaal om licht in de hal te behouden en om inkijk te verminderen. Dit Basic ontwerp is met een modern lettertype en zonder poespas vormgegeven. In dit voorbeeld is het matglasfolie tot de rand van het raamkozijn geplakt en zijn de cijfers en letters uit het matglasfolie uitgesneden.

Dit matglasfolie ontwerp is verkrijgbaar in bijna elk formaat. Door het matglasfolie een paar cm kleiner te nemen dan het exacte raamformaat ontstaat er een mooi kader van helder glas rondom het matglasfolie en een klein spiekrandje tussen matglasfolie en raamkozijn.

1 - Selecteer het dichtstbijzijnde maximale “formaat tot ..” voor de juiste prijs.
2 - Vul het huisnummer en of de namen in.
3 - Vul de gewenste hoogte x breedte in cm van het matglasfolie in.

Een groter matglasfolie ontwerp nodig dan de getoonde standaard maximale formaten? Mail ons dan het grotere formaat van het matglasfolie en de opschrift. Van ons ontvang je geheel vrijblijvend een offerte met een voorbeeld matglasfolie schets.

reviews

Schrijf een review

Christine
★★★★★ Wij zijn heel blij met de raamsticker op onze voordeur. we krijgen veel positieve reacties!! Het plakken ging zonder probleem dankzij de duidelijke voorschriften.


Bijpassende artikelen

Bijpassende voordeurstickers en handige tools