Raamdecoratie Hoek Raamdecoratie Hoek

Raamdecoratie Hoek

Artikelnummer: 32-1024

Formaat:
Huisnummer:
Namen:
Hoogte matglasfolie:
cm
Breedte matglasfolie:
cm
 
Prijs vanaf: €55,-
Deze interieursticker wordt GRATIS
verzonden via PostNL/DHL.
PostNL Interieurstickers DHL Interieurstickers
facebook  pinterest
 

Raamdecoratie Hoek

Raamfolie: 32-1024
Een leuk hoek ontwerp met het huisnummer en de voornamen. Dit matglasfolie ontwerp is geschikt voor elk zijraam of voordeur met een lang maar smal glaspartij. Een leuk glasdesign als alternatief voor het oude naambordje.

Door het matglasfolie een paar cm kleiner te nemen dan het exacte raamformaat ontstaat er een mooi kader van helder glas rondom het matglasfolie en een klein spiekrandje tussen matglasfolie en raamkozijn.

1 - Selecteer het dichtstbijzijnde maximale “formaat tot ..” voor de juiste prijs.
2 - Vul het huisnummer en of de namen in.
3 - Vul de gewenste hoogte x breedte in cm van het matglasfolie in.

Een groter matglasfolie ontwerp nodig dan de getoonde standaard maximale formaten? Mail ons dan het grotere formaat van het matglasfolie en de opschrift. Van ons ontvang je geheel vrijblijvend een offerte met een voorbeeld matglasfolie schets.

reviews

Schrijf een review

Quirien Schouten
★★★★★ De manier waarop de sticker werd aangeleverd is uitstekend. Als je de duidelijke instructiefilm op de website volgt dan is het aanbrengen van de sticker zeer goed te doen. Daarnaast ben ik zeer tevreden over de geleverde service. De sticker werd de eerste keer niet geleverd doordat Post NL ons adres blijkbaar niet weet te vinden. Na een kort telefoontje is de sticker kosteloos opnieuw verstuurd naar een ander afleveradres en zonder problemen aangekomen. Kortom geweldig product, goede service en uitstekende uitleg!!


Bijpassende artikelen

Bijpassende voordeurstickers en handige tools