Raamfolie Basic Raamfolie Basic Raamfolie Basic

Raamfolie Basic

Artikelnummer: 32-1019

Formaat:
Huisnummer:
Voornamen:
Hoogte matglasfolie:
cm
Breedte matglasfolie:
cm
 
Prijs vanaf: €55,-
Deze interieursticker wordt GRATIS
verzonden via PostNL/DHL.
PostNL Interieurstickers DHL Interieurstickers
facebook  pinterest
 

Raamfolie Basic

Raamfolie: 32-1019
Raamdecoratie Basic van matglasfolie is geschikt voor elke voordeur of zijraam met een lang en smal glaspartij. Matglasfolie is ideaal om licht in de hal te behouden en om inkijk te verminderen. Dit Basic ontwerp is met een modern lettertype en zonder poespas vormgegeven. Voor dit voorbeeld is het matglasfolie 2 cm per rondom kleiner gemaakt dan het exacte raamformaat waardoor een helder glaskader rondom het matglasfolie is gehouden.

Dit matglasfolie ontwerp is verkrijgbaar in bijna elk formaat. Door het matglasfolie een paar cm kleiner te nemen dan het exacte raamformaat ontstaat er een mooi kader van helder glas rondom het matglasfolie en een klein spiekrandje tussen matglasfolie en raamkozijn.

1 - Selecteer het dichtstbijzijnde maximale “formaat tot ..” voor de juiste prijs.
2 - Vul het huisnummer en of de namen in.
3 - Vul de gewenste hoogte x breedte in cm van het matglasfolie in.

Een groter matglasfolie ontwerp nodig dan de getoonde standaard maximale formaten? Mail ons dan het grotere formaat van het matglasfolie en de opschrift. Van ons ontvang je geheel vrijblijvend een offerte met een voorbeeld matglasfolie schets.

reviews

Schrijf een review

Arjen
★★★★★ Mooi resultaat! Goede handleiding en de oefensticker werd gewaardeerd.

Mailan Nguyen
★★★★☆ Video was duidelijk! Wij haddenvrij smalle stroken besteld met veel letters. In hetbegin maakte we nogal zorgen om de letters omdat we zagen dat somme hoekjes niet goed zaten. Hierover contact gehad met de klantenservice en kregen een snelle reactie. Moesten het een week aankijken omdat het nog bijtrekt. We zijn nu inmiddels een half jaar verder en resultaat is mooi! alles is bijgetrokken en ook de hoekjes!

Denny
★★★★☆ De instructiefilm was duidelijk en over het eindresultaat zijn wij erg tevreden. Bedankt.


Bijpassende artikelen

Bijpassende voordeurstickers en handige tools