Raamfolie Center Raamfolie Center Raamfolie Center

Raamfolie Center

Artikelnummer: 32-1029

Formaat:
Huisnummer:
Naam:
Hoogte matglasfolie:
cm
Breedte matglasfolie:
cm
 
Prijs vanaf: €55,-
Deze interieursticker wordt GRATIS
verzonden via PostNL/DHL.
PostNL Interieurstickers DHL Interieurstickers
facebook  pinterest
 

Raamfolie Center

Raamfolie: 32-1029
Raamfolie Center heeft het huisnummer aflopend in het midden van het raam geplaatst. De familienaam wordt haaks op het huisnummer geplaatst en heeft een mooi contrast met het grote huisnummer. Een huisnummer met 2 cijfers heeft het mooiste resultaat in dit ontwerp.Het huisnummer en de namen worden uit het lichtdoorlatende matglas raamfolie gesneden zodat op deze plekken het heldere glas zichtbaar is. Ter goedkeuring voor het printen wordt eerst een voorbeeldschets gemaild. Na goedkeuring van het ontwerp wordt het raamfolie geprint.
Het raamfolie is verkrijgbaar in bijna elk formaat. Het raamfolie is verkrijgbaar in bijna elk formaat. Is het gewenste formaat niet beschikbaar, mail ons dan.
TIP. Bestel het formaat van het matglasfolie een paar cm kleiner dan het volledige raam zodat er een rand van helder glas rondom het matglasfolie blijft. Het is makkelijker plakken, er komt extra licht binnen en er ontstaat een handig spiekrandje tussen folie en het kozijn om naar buiten te kijken.
1 - Selecteer het raamfolie “Formaat” om de prijs te bepalen.
2 - Vul het “Huisnummer” en de “Namen” in.
3 - Vul in cm de hoogte x breedte van het matglasfolie in.

reviews

Schrijf een review

Klaas
★★★★★ Prima product, voldoet volledig aan de verwachtingen. Het plaatsen ging prima, mede door de goede en duidelijke instructie inclusief filmpje!!

Sonja
★★★☆☆ Sticker is erg leuk geworden al moeten we er nog wel een huisnummer naast hangen omdat het niet zo heel goed te zien is. Het matglas folie had iets witter gemogen. Het plaatsen gaat heel goed, zeker omdat je eerst even kan oefenen met de proefdruk :-)

José
★★★★★ Erg goede service van begin tot eind. Je krijgt eerst een proefdruk in de mail. Daarnaast ontvang je bij de levering een proefdruk; het oefenen met deze proefdruk icm met het instructiefilmpje hebben er absoluut aan bijgedragen dat het eindresultaat erg mooi is geworden! Al met al zeer tevreden over de producten en service van plakkunst.nl.

Maaike
★★★★★ Wij zijn erg tevreden van begin tot eind! Je krijgt eerst een mooie proefpdruk in de mail om deze te bevestigen. De beschrijving hoe het te plakken is ook duidelijk. Het is erg mooi geworden!

Brenda
★★★★★ Omdat ik twijfelde hoe het er uit kwam te zien, kreeg ik vooraf een 'proefdruk' via e-mail. Prima geholpen en snel via de mail. Bij de levering van de sticker zat ook een duidelijke beschrijving van hoe te plakken. Wij zijn er ook erg blij mee, het ziet er erg mooi uit!


Alle reviews tonen

Bijpassende artikelen

Bijpassende voordeurstickers en handige tools