Raamsticker samenwonen Raamsticker samenwonen

Raamsticker samenwonen

Artikelnummer: 32-1034

Formaat:
Voornaam 1:
Hoogte matglasfolie:
cm
Breedte matglasfolie:
cm
 
Prijs vanaf: €55,-
Deze interieursticker wordt GRATIS
verzonden via PostNL/DHL.
PostNL Interieurstickers DHL Interieurstickers
facebook  pinterest
 

Raamsticker samenwonen

Raamfolie: 32-1034
Het raamfolie samenwonen is perfect voor koppels die net gaan samenwonen maar ook super leuk om als gepersonaliseerd cadeautje te geven. Zijn er meerdere ramen zoals op de foto, stuur ons dan een e-mailtje met de afmetingen van de verschillende ramen. Ter goedkeuring voor het printen wordt eerst een voorbeeldschets gemaild zodat het helder is hoe het raamfolie met de opgegeven namen eruit komt te zien.

De namen worden uit het licht door latende matglas raamfolie gesneden zodat op deze plekken het heldere glas zichtbaar blijft. Na goedkeuring van het ontwerp wordt het raamfolie geprint.

TIP. Bestel het formaat van het matglasfolie een paar cm kleiner dan het volledige raam zodat er een rand van helder glas rondom het matglasfolie blijft. Het is makkelijker plakken, er komt extra licht binnen en er ontstaat een handig spiekrandje tussen folie en het kozijn om naar buiten te kijken.
1 - Selecteer het raamfolie “Formaat” om de prijs te bepalen.
2 - Vul het “Voornamen” in.
3 - Vul in cm de hoogte x breedte van het matglasfolie in.

reviews

Schrijf een review

Marielle
★★★★★ Supermooie sticker geworden. Helaas beschadigd door de post maar ontving vrij snel een nieuwe vanuit Plakkunst. Goede service!


Bijpassende artikelen

Bijpassende voordeurstickers en handige tools