Voordeurglas huisnummer Voordeurglas huisnummer Voordeurglas huisnummer

Voordeurglas huisnummer

Artikelnummer: 32-1011

Formaat:
Huisnummer:
Naam:
Hoogte matglasfolie:
cm
Breedte matglasfolie:
cm
 
Prijs vanaf: €55,-
Deze interieursticker wordt GRATIS
verzonden via PostNL/DHL.
PostNL Interieurstickers DHL Interieurstickers
facebook  pinterest
 

Voordeurglas huisnummer

Raamfolie: 32-1011
Het voordeurglas huisnummer ontwerp met naam is geschikt voor elke voordeur of zijraam met een lang maar smal glas partij. In plaats van de familienaam staat het ook heel leuk om de voornamen of straatnaam te plaatsen. matglasfolie als raamdecoratie is het alternatief voor het oude naambordje en is gemaakt van lichtdoorlatende folie.

Tip: Door een kleiner formaat te nemen dan het exacte raamformaat ontstaat er een mooi kader van helder glas rondom het matglasfolie. Dit matglasfolie ontwerp is verkrijgbaar in bijna alle formaten.

1 - Selecteer het dichtstbijzijnde maximale “formaat tot ..” voor de juiste prijs.
2 - Vul het huisnummer en of de namen in.
3 - Vul de gewenste hoogte x breedte in cm van het matglasfolie in.

Een groter matglasfolie ontwerp nodig dan de getoonde standaard maximale formaten? Mail ons dan het grotere formaat van het matglasfolie en het opschrift. Van ons ontvang je geheel vrijblijvend een offerte met een voorbeeld matglasfolie schets.

reviews

Schrijf een review

Plakkunst
☆☆☆☆☆ Beste Marit. Ja, dat kan. Het matglasfolie is geschikt voor HR++ glas omdat deze licht doorlatend is. Hierdoor wordt het HR++ glas niet of nauwelijks warm door de zon ook al staat deze de hele dag in de zon. Een thermische breuk kan zodoende niet veroozaakt worden door het matglasfolie.

Marit
☆☆☆☆☆ Kan dit ook gebruikt worden op HR++ glas? Het raam waar het omgaat zit aan de oostkant.

Henk Paulusma
★★★★★ Voordeurglas 2 Achternamen 2 Voornamen staat fantastisch, biedt voldoende licht nog naar binnen in de gang, maar maakt 't naar binnen kijken onmogelijk. Mooie foto's zijn nog niet gelukt, maar die komen nog wel. Wij vinden trouwens nog steeds dat de gefilmde uitleg de allerbeste en allermakkelijkste was. Bedankt, Henk.

Michel
★★★★★ Ziet er fantastisch uit precies zoals wij in gedachten hadden. En door de goede uitleg is het makkelijk aan tebrengen.

Lisette van Gameren
★★★★★ goed te doen en ziet er keurig strak uit


Alle reviews tonen

Bijpassende artikelen

Bijpassende voordeurstickers en handige tools