Interieurstickers, raamfolie en voordeurstickers zelf plakken met meegeleverde instructies.

Alle Plakkunst bestellingen worden samen met de juiste plakinstructies of installatie instructies verzonden. Bij elk Plakkunst product in de webwinkel staan tevens de bijpassende instructies vermeld in het instructie tabblad naast de cadeauverpakking tabblad. Een digitale overzicht van alle instructies zijn hier te vinden. Interieurstickers, matglasfolies en raamstickers worden in grote lijnen op onder staande manier geplakt. Selecteer echter uit bovenstaande overzicht de juiste instructie bij jouw product.

Stap 1

Ontvet de ondergrond waar de interieursticker komt te hangen. Gebruik gewone huishoudreiniger. Droog na en laat de ondergrond geheel drogen.

Stap 2

Plaats de interieursticker op een harde vlakke stofvrije ondergrond en geef de folie aan beide kanten een flinke (maar voorzichtige) wrijfbeurt met de strijker of een oude pinpas zodat de interieursticker weer mooi recht en glad wordt.

Stap 3

Hang de interieursticker op zijn plaatst met stukjes plakband. Gebruik bij voorkeur schildersplakband. Positioneer de interieurstickers op de ondergrond met de letters leesbaar naar je toe. Gebruik eventueel een waterpas om te controleren of alles recht hangt. Nu de interieursticker gepositioneerd is met de stukjes plakband neem je een paar stappen terug om te controleren of alles mooi recht hangt.

Stap 4

Terwijl je het plakband gebruikt als scharnierpunt, til je de interieursticker op. Pel nu het stevige papier eraf. Zorg ervoor dat de letters van dit stevige papier loskomen en aan het transparante papier blijven hangen.

Stap 5

Plak het transparante papier met de strijker stukje voor stukje, vanuit het midden naar buiten wrijvend aan de ondergrond vast. Wrijf stevig na zodat de interieursticker goed aan de ondergrond hecht.

Stap 6

Verwijder het plakband en het transparante papier. Trek het transparante papier langzaam en zo plat mogelijk (scherpe hoek) van de ondergrond af zodat de letters op de ondergrond blijven plakken. Het plakken van de interieursticker is nu klaar.