One way vision raamfolie onbedrukt (breedte 90cm) One way vision raamfolie onbedrukt (breedte 90cm) One way vision raamfolie onbedrukt (breedte 90cm) One way vision raamfolie onbedrukt (breedte 90cm)

One way vision raamfolie onbedrukt (breedte 90cm)


Formaat:
Prijs vanaf: €15,-
facebook  pinterest
 

One way vision raamfolie onbedrukt (breedte 90cm)

Raamfolie: 32-1051
Zorg voor meer privacy in je huis met one way vision raamfolie. Dit is raamfolie waarbij er van buiten nauwelijks naar binnen kan worden gekeken, maar wel van binnen naar buiten! Dit soort raamfolie wordt veel gebruikt door bedrijven en instanties zoals tandartsen waar meer privacy nodig is, maar is ook ideaal om meer privacy te krijgen in eigen huis. Het raamfolie is makkelijk op te plakken, zeker met de plakinstructies die we met de bestelling meeleveren.

Het raamfolie wordt aan de buitenkant van het raam aangebracht. Van binnenuit zie je, enkel als je heel dicht bij het raam staat, de zwarte kant van de raamfolie met kleine cirkeltjes erin. Maar naar mate je verder van het raam gaat staan, wordt de raamfolie minder zichtbaar en kun je beter naar buiten kijken. Let wel op: als het buiten donker is en er in je huis licht schijnt, kan er wél van buiten naar binnen gekeken worden.

Het one way vision raamfolie wordt standaard onbedrukt geleverd en is wit aan de buitenkant, en zwart aan de binnenkant. Het voor een meerprijs echter ook mogelijk om je eigen print op het raamfolie te laten drukken! Kies de gewenste afmetingen en upload het printbestand op maat, bij het product bedrukte one way vision raamfolie.

- Dit raamfolie kan gebruikt worden op gladde en vetvrije ramen
- Prijs: 15,- euro per halve meter raamfolie
- Breedte raamfolie: 90 cm, ook te verkrijgen in 47 en 137 cm
- Lengte raamfolie: van 0,5 meter tot 10 meter
- Het raamfolie is stevig en duurzaam: deze gaat dus erg lang mee, ook buiten
- Raamfolie dient aan de buitenkant van het raam geplakt te worden
- One way vision raamfolie is handig tegen inkijk, met behoud van het zicht naar buiten toe