Met onze Plakkunst collectie hopen wij je creatief te inspireren.

Plakkunst bestaat uit creatieve specialisten die bijzondere interieurstickers, muurstickers, matglasfolie met naam, trouwdecoraties en reclame belettering ontwerpen en printen. Met onze eigen ontwerp- en drukkerijafdeling kunnen wij vragen razend snel beantwoorden en bestellingen binnen 2-4 werkdagen verzenden.

Interieurstickers
Je kunt bij Plakkunst stickers laten (of zelf ) ontwerpen en printen van bekende citaten, spreuken, zelf geschreven teksten of gedichten om ze vervolgens op te plakken aan de muur, deur of ieder ander gladde ondergrond.

Raamdecoratie van matglasfolie
Matglasfolie met naam en huisnummer kun je in verschillende designs bestellen om op de voordeur of raam te plakken. Matglasfolie is het alternatief op een traditioneel naambordje of huisnummer bij de voordeur en heeft tevens als voordeel dat het inkijken voorkomt maar toch licht binnen laat door zijn transparante eigenschap.

Trouwdecoratie
Met onze trouwdecoraties wordt elke bruiloftsfeest in een hand omdraai professioneel gestyled waar nog lang over nagepraat zal worden. Bekijk hier een kort voorbeeld filmpje en ervaar zelf wat voor schitterende entree een Plakkunst trouwauto decoratie decoratie als resultaat kan hebben.

Reclame belettering voor bedrijven
Naast particulieren zijn ook bedrijven van harte welkom. Plakkunst ontwerpt en print ook dagelijks raamstickers met logo’s, banners, vloerprints, auto belettering en andere reclame belettering voor bedrijven en tussenpersonen van reclamebureaus.