Plus Familie raamfolie Plus Familie raamfolie Plus Familie raamfolie

Plus Familie raamfolie

Artikelnummer: 32-1008

Formaat:
Huisnummer en naam:
Voornamen:
Hoogte raamfolie:
cm
Breedte raamfolie:
cm
Prijs vanaf: €80,-
facebook  pinterest
 

Plus Familie raamfolie

Raamfolie: 32-1008
Plus Familie Raamfolie is een creatief ontwerp waarin de voornamen en de familienaam worden getoond. De voornamen en familienaam zijn uit transparante raamfolie gesneden waardoor u tussen de cijfers en letters naar buiten kunt kijken. Door het transparante eigenschap van het raamfolie kan het daglicht gewoon naar binnen komen.

Raamfolie Reviews

Schrijf een review

Petra ★★★★★
Wij zijn erg tevreden met de service en het product van Plakkunst. We hebben 2 ramen op onze voordeur en hadden een ontwerp ingediend. Plakkunst heeft zelf vrijblijvend een tweede ontwerp gemaakt, welke mooier was dan ons eigen idee. De eerste folie had een beschadigingWe hebben hiervan melding gemaakt en kregen zonder enige discussie en zonder extra kosten een nieuw folie opgestuurd. De instructie is heel duidelijk, zeker het filmpje even bekijken. De raamfolie staat heel chique. Wij zijn zeer tevreden en zullen Plakkunst zeker aanbevelen!

Plakkunst ★★★★★
Beste Petra, Bedankt voor de review. Gaarne zou ik nog toe willen voegen dat beschadigde Plakkunst producten altijd kosteloos vervangen worden zolang deze niet gebruikt zijn. Om in aanmerking te komen voor een kosteloos nieuw exemplaar raad ik met klem aan om de folie niet op te plakken tot dat de aard van de beschadiging door Plakkunst is vastgesteld. Beschadegingen van onze doe-het-zelf product die zijn ontstaan/zichtbaar worden, tijdens of na het plakken/monteren komen niet in aanmerking voor een kosteloos vervangend exemplaar.


Bijpassende artikelen

Bijpassende voordeurstickers en handige tools