Voordeursticker Familienaam Bizz Voordeursticker Familienaam Bizz Voordeursticker Familienaam Bizz Voordeursticker Familienaam Bizz

Voordeursticker Familienaam Bizz

Artikelnummer: 13-1033

Formaat:
Kleur:
Naam:
Prijs vanaf: €15,-
facebook  pinterest
 

Voordeursticker Familienaam Bizz

Voordeurstickers: 13-1033
De Voordeursticker Familienaam Bizz heeft een bijna zakelijke vormgeving. Tussen de horizontale lijnen wordt de naam volledig met kapitalen schreefletters geschreven. In een hand omdraai geplakt met meegeleverde plakinstructie.


Bestel bij deze voordeursticker het bijpassend Bizz huisnummer. Voordeursticker Huisnummer Bizz (artikelnr. 13-1045) is in de zelfde font en past perfect bij deze voordeursticker. De naam wordt op 1 regel geprint. Het woord “Familie” wordt niet standaard mee geprint.

Tip: op een standaard voordeur staan de kleine subtiele voordeurstickers van 25 -30 cm breed het mooist. Voordeursticker van 30 cm en groter staan het mooist op een grote voordeur, naamborden en boei delen.Voordeurstickers Reviews

Schrijf een review

Gea ★★★★★
Ik ben erg tevreden over het resultaat. Ik heb de naam en het huisnummer besteld en krijg er goede reacties op. Het is makkelijk op de deur aan te brengen.

Sanne ★★★★★
Heel tevreden over de organisatie. Mijn naam was vrij kort voor op het formaat van de sticker. Ik kreeg persoonlijk advies hier over en de volgende dag had ik het al in huis. Materiaal is ook prima, gemakkelijk op de deur te plakken en positieve reacties.

EHM
Is de kleur van deze sticker op het plaatje dondkergrijs of wit?

Plakkunst
De kleur van de voordeursticker op het plaatje is wit. Donkergrijs is niet goed te zien op deze donkerblauwe deur.

Elshout
Hoe hoog is de letterregel?


Alle reviews tonen

Bijpassende artikelen

Bijpassende voordeurstickers en handige tools