Voordeursticker Familienaam Bizz Voordeursticker Familienaam Bizz Voordeursticker Familienaam Bizz Voordeursticker Familienaam Bizz

Voordeursticker Familienaam Bizz

Artikelnummer: 13-1033

Formaat:
Kleur:
Naam:
 
Prijs vanaf: €15,-
Deze interieursticker wordt GRATIS
verzonden via PostNL/DHL.
PostNL Interieurstickers DHL Interieurstickers
facebook  pinterest
 

Voordeursticker Familienaam Bizz

Voordeurstickers: 13-1033
De Voordeursticker Familienaam Bizz heeft een bijna zakelijke vormgeving. Tussen de horizontale lijnen wordt de naam volledig met kapitalen schreefletters geschreven. In een hand omdraai geplakt met meegeleverde plakinstructie.


Bestel bij deze voordeursticker het bijpassend Bizz huisnummer. Voordeursticker Huisnummer Bizz (artikelnr. 13-1045) is in de zelfde font en past perfect bij deze voordeursticker. De naam wordt op 1 regel geprint. Het woord “Familie” wordt niet standaard mee geprint.

Tip: op een standaard voordeur staan de kleine subtiele voordeurstickers van 25 -30 cm breed het mooist. Voordeursticker van 30 cm en groter staan het mooist op een grote voordeur, naamborden en boei delen.reviews

Schrijf een review

Plakkunst
☆☆☆☆☆ De hoogte van de voordeursticker wordt bepaald door de tekst/naam die geprint moet worden. Omdat wij de letters niet uitrekken maar in verhouding laten wordt een voordeursticker met veel karakters minder hoog dan een voordeursticker met weinig karakters terwijl de breedte altijd het zelfde blijft. De hoogte is daarom voor elke naam anders. Mail ons de tekst/naam zodat wij de exacte hoogte kunnen bepalen.

Elshout
☆☆☆☆☆ Hoe hoog is de letterregel?

Plakkunst
☆☆☆☆☆ De kleur van de voordeursticker op het plaatje is wit. Donkergrijs is niet goed te zien op deze donkerblauwe deur.

EHM
☆☆☆☆☆ Is de kleur van deze sticker op het plaatje dondkergrijs of wit?

Sanne
★★★★★ Heel tevreden over de organisatie. Mijn naam was vrij kort voor op het formaat van de sticker. Ik kreeg persoonlijk advies hier over en de volgende dag had ik het al in huis. Materiaal is ook prima, gemakkelijk op de deur te plakken en positieve reacties.


Alle reviews tonen

Bijpassende artikelen

Bijpassende voordeurstickers en handige tools