Plakkunst is door omstandigheden tijdelijk gesloten
Voordeursticker Familienaam Klassiek Voordeursticker Familienaam Klassiek Voordeursticker Familienaam Klassiek Voordeursticker Familienaam Klassiek

Voordeursticker Familienaam Klassiek

Artikelnummer: 13-1032

Formaat:
Kleur:
Naam:
 + €5,-
Prijs vanaf: €15,-
Deze voordeurstickers wordt gratis
verzonden via PostNL/DHL.
PostNL Interieurstickers DHL Interieurstickers
- Binnenkort beschikbaar -
facebook  pinterest
 

Voordeursticker Familienaam Klassiek

Voordeurstickers: 13-1032
Voordeursticker Familienaam Klassiek is als een ambachtelijk handgeschilderde familienaam. Tijdloze sierletters die de voordeur een klassieke uitstraling geven. In een hand omdraai geplakt met meegeleverde plakinstructie.

Bestel bij deze voordeursticker het bijpassend klassieke huisnummer. Voordeursticker Huisnummer Klassiek (artikelnr. 13-1044 ) is in de zelfde sierletter en past perfect bij deze voordeursticker. De naam wordt op 1 regel geprint. Het woord “Familie” wordt niet standaard mee geprint.
Tip: op een standaard voordeur staan de kleine subtiele voordeurstickers van 25 -30 cm breed het mooist. Voordeursticker van 30 cm en groter staan het mooist op een grote voordeur, naamborden en boei delen.

Voordeurstickers Reviews

Schrijf een review

Eric Govaarts ★★★★★
En absolute aanrader. Product wordt snel geleverd. Ziet er goed uit met duidelijke handleiding. Aftersales is meer dan goed te noemen.

Jaap en Nadia ★★★★★
helemaal top geleverd en gepresenteerd! Netjes in een harde enveloppe!

Petra ★★★★★
Snelle levering, keurig verpakt. Duidelijke instructie en een prachtig resultaat. Wij hebben al heel veel positieve reakties gehad. Een aanrader!

Irma ★★★★★
Helemaal tevreden! De volgende dag werd de sticker al thuisbezorgd in een goede stevige enveloppe. Met de bijgeleverde plak instructie was het opplakken een fluitje van een cent. Veel positieve reacties mogen ontvangen van mensen die het ook erg mooi vonden.

riet ★★★★☆
Het was super,een goede beschrijving. Er was 1 klein dingetje, een klein stukje plakte niet, heb daar een klein beetje lijm voor moeten gebruiken'' jammer.'' Het is wel goed gelukt en het staat erg mooi.


Alle reviews tonen

Bijpassende artikelen

Bijpassende voordeurstickers en handige tools