Voordeursticker Familienaam Romantiek Voordeursticker Familienaam Romantiek Voordeursticker Familienaam Romantiek Voordeursticker Familienaam Romantiek

Voordeursticker Familienaam Romantiek

Artikelnummer: 13-1016

Formaat:
Kleur:
Naam:
Prijs vanaf: €15,-
facebook  pinterest
 

Voordeursticker Familienaam Romantiek

Voordeurstickers: 13-1016
Voordeursticker Familienaam Romantiek is als een handgeschilderde familienaam met een romantische krul. Voordeursticker van tijdloze sierletters voor een beetje romantiek op de voordeur. In een hand omdraai geplakt met meegeleverde plakinstructie.
Bestel bij deze voordeursticker het bijpassend huisnummer. Voordeursticker Huisnummer Romantiek (artikelnr. 13-1017) is in de zelfde romantische krul font en past perfect bij deze voordeursticker. De naam wordt op 1 regel geprint. Het woord “Familie” wordt niet standaard mee geprint.
Tip: op een standaard voordeur staan de kleine subtiele voordeurstickers van 25 -30 cm breed het mooist. Voordeursticker van 30 cm en groter staan het mooist op een grote voordeur, naamborden en boei delen.

Voordeurstickers Reviews

Schrijf een review

Silvie Smit ★★★★★
Snelle levering! Grootte, kleur en lettertype is via de mail ook aan te passen dus ideaal mocht je net iets anders willen. Staat erg mooi!