Voordeursticker Rietveld Voordeursticker Rietveld Voordeursticker Rietveld

Voordeursticker Rietveld

Artikelnummer: 13-1035

Kleur:
Naam en huisnummer:
Voornamen:
 
Prijs vanaf: €55,-
Deze interieursticker wordt verzonden naar
Nederland, België en de meeste EU landen.
PostNL Interieurstickers DHL Interieurstickers
facebook  pinterest
 

Voordeursticker Rietveld

Voordeurstickers: 13-1035
Voordeursticker Rietveld is een strak vormgegeven naamsticker met huisnummer, familienaam en de voornamen. Deze voordeursticker veranderd een gewone voordeur in een gepersonaliseerde typografische verschijning.

Standaard wordt de voordeursticker Rietveld rechts uitgelijnd geprint. Op verzoek is een links uitgelijnd ontwerp ook mogelijk. Dit ontwerp komt het mooist tot zijn recht op een moderne egale voordeur.


reviews

Schrijf een review

Willemijn
★★★★★ Wij zijn helemaal blij met onze sticker op de voordeur. Ziet er erg mooi uit en we krijgen veel goede reacties. Het plakken vond ik spannend, maar was eigenlijk heel gemakkelijk.

Antoinet
★★★★☆ Helemaal happy met onze sticker voor op de brievenbus :-) Er werd door plakkunst goed meegedacht waardoor we een heel mooi resultaat hebben mogen bereiken en vele complimenten hebben mogen ontvangen.

Dennis
★★★★★ Service top!!! Door eigen schuld een letter verprutst,zonder morren en extra kosten hebben we binnen 2 dagen een nieuwe letter mogen ontvangen. Uiterst tevreden met het ontwerp, het geeft onze deur iets bijzonders.


Bijpassende artikelen

Bijpassende voordeurstickers en handige tools