Raamfolie - Raamfolie Klassiek

Raamfolie met straatnaam en nr.

Raamfolie met klassieke letters van bijvoorbeeld de straatnaam of natuurlijk de voornamen, de familienaam en het huisnummer. Een decoratief alternatief op het ouderwetse naambordje, en bovendien ideaa... meer informatie

Vanaf €55,-
Meer informatie

Raamfolie

De leukste, gepersonaliseerde raamfolies vind je bij Plakkunst!

Raamfolie: ideaal voor meer privacy
Last van veel inkijk door buren of voorbijgangers? Raamfolie is hiervoor de perfecte oplossing. Met de verschillende soorten raamfolie van Plakkunst houd je eenvoudig nieuwsgierige ogen buiten. Raamfolie heeft hetzelfde effect als gordijnen en jaloezieën, maar is gemakkelijker aan te brengen en ook nog eens geheel te personaliseren: zo kun je je huisnummer, de familienaam of voornamen van je gezin uit raamfolie laten snijden, of een eigen ontwerp laten printen op one way vision raamfolie. Bovendien beschermt raamfolie ook tegen fel zonlicht, waardoor je ’s zomers je hoofd koel kan houden en de kosten van een dure airco kunt besparen.

Decoreer jouw voordeur met raamfolie
Raamfolie is niet alleen handig voor privacy, maar werkt ook decoratief. Bij Plakkunst kun je terecht voor de meest uiteenlopende raamfolies: van een klassiek ontwerp tot een moderne look voor jouw ramen. Voor gepersonaliseerde raamfolies maken wij op basis van je initialen en namen een geheel origineel ontwerp, waarmee jouw voordeur pas écht opvalt. We sturen je altijd een voorbeeld vooraf, om er zeker van te zijn dat jij de perfecte op maat gemaakte raamfolie thuiskrijgt.

Raamfolie aanbrengen
Het plakken van raamfolie is nauwkeurig werk. Toch weten bijna al onze klanten weten hun folie in een keer goed op het raam aan te brengen, zonder luchtbubbels of vouwen. Als je weinig tot geen ervaring met plakken hebt, kun je dit het gemakkelijkst met zijn tweeën doen. Omdat we bij Plakkunst liever het zekere voor het onzekere nemen, sturen we bij raamfolies altijd kosteloos plakinstructies en een testvel mee: dit testvel bevat de letters en cijfers van het door jou bestelde raamfolie. Handig om mee te oefenen voordat je aan het echte werk begint, voor het optimale resultaat!