Familienaam Vogel Raamfolie Familienaam Vogel Raamfolie

Familienaam Vogel Raamfolie

Artikelnummer: 32-1038

Formaat:
Huisnummer en familienaam:
Voornamen:
Hoogte raamfolie:
cm
Breedte raamfolie:
cm
Prijs vanaf: €65,-
facebook  pinterest
 

Familienaam Vogel Raamfolie

Raamfolie: 32-1038
Familienaam Vogel Raamfolie is een luchtig raamfolie ontwerp in kapitalen dat perfect is om meerdere voornamen te vermelden. De voornamen worden luchtig boven op het raamfolie geplaatst gevolgd door een groot huisnummer. De familienaam wordt verticaal onder het huisnummer uitgeschreven. De familienaam wordt uitgelijnd met het eerste cijfer van uw huisnummer, om een gebalanceerde impressie aan het raamfolie ontwerp te geven.

Het huisnummer en de namen worden uit het lichtdoorlatende matglas raamfolie gesneden zodat op deze plekken het heldere glas zichtbaar is. Dit raamfolie is de perfecte oplossing voor inkijk vanaf de straat of de buren, en geeft tegelijkertijd een mooie decoratie aan uw voordeur.
Dit raamfolie ontwerp is zeer geschikt voor elke vorm en soort raam. Ter goedkeuring voor het printen wordt eerst een voorbeeldschets gemaild. Na goedkeuring van het ontwerp wordt het raamfolie geprint.

Raamfolie Reviews

Schrijf een review

Aartje ★★★★☆
Mooie raamsticker op het raam naast de voordeur geplakt. Met duidelijke instructie is het resultaat prima en nu voor iedereen duidelijk wie hier woont.

Hassan
Mooi sticker en snel geleverd, duidelijke instructie, maar alsnog lastig om te plakken,uiteindelijk wel gelukt. Tip: Neem de tijd, eerst oefenen met testvelletje (die was ook geleverd) en gebruik genoeg sop water!

Gertjan Schuiling ★★★★★
Prachtige sticker afgeleverd en hij staat heel mooi op het raam! Een kleine tip voor de zelf plakkers: volg stap voor stap het instructie filmpje en alles komt goed!! Bedankt!

Karen ★★★★☆
Sticker zeer netjes afgeleverd, vonden het plakken nog niet zo makkelijk.Volg echt stap voor stap instructiefilmpje. Nu sticker mooi op raam, top service!


Bijpassende artikelen

Bijpassende voordeurstickers en handige tools