Raamfolie Grand Huisnummer

Raamfolie Grand Huisnummer

Artikelnummer: 32-1040

Formaat:
Huisnummer:
Namen:
Hoogte raamfolie:
cm
Breedte raamfolie:
cm
Prijs vanaf: €80,-
facebook  pinterest
 

Raamfolie Grand Huisnummer

Raamfolie: 32-1040
Raamfolie Grand Huisnummer is een raamfolie ontwerp met een onmisbaar groot huisnummer als eyecatcher. Een raamfolie ontwerp dat bijzonder mooie staat in combinatie met een groot raam in de voordeur. Onder het huisnummer worden de voornamen op een creatieve manier geplaatst. Ook een combinatie van voornamen met familienaam is mogelijk.
Het huisnummer en de namen worden uit het lichtdoorlatende matglas raamfolie gesneden zodat op deze plekken het heldere glas zichtbaar is. Door dit raamfolie wordt inkijk van buitenaf verminderd, terwijl uw voordeur een persoonlijke decoratie krijgt. Ter goedkeuring voor het printen wordt eerst een voorbeeldschets gemaild. Na goedkeuring van het ontwerp wordt het raamfolie geprint.

Raamfolie Reviews

Schrijf een review

Hans
Dit als voorbeeld vinden wij ook erg leuk. (zie mail)

Shirley van Keulen ★★★★★
Wij zijn helemaal blij met de deursticker! Erg mooi geworden.

Loes Domen ★★★★☆
Wij zijn erg blij en tevreden met het product en de geboden ondersteuning.Het is echter wel handig is om van te voren te vermelden dat wanneer het matglasfolie op de ruit zit er nog wat vocht achter kan blijven dat gedurende de komende (twee??) weken verdwijnt. Verder zijn we erg blij met het raamfolie op onze voordeur!!

Andy
Beste Loes, Bedankt voor de tip. Een vermelding over het achter gebleven vocht is toegevoegd in de meegeleverde plakinstructie. "Ontstaan de volgende dag witte vlekken of strepen dan is dit vocht dat achter is gebleven. Laat deze volgende dag vlekken met rust, ze verdwijnen vanzelf als het vocht verdampt."

M van Dooremalen ★★☆☆☆
Wij waren teleurgesteld dat de letters en cijfers waren uitgesneden. Dit betekende dat we bij het plakken nog de nodige losse stukjes opnieuw aan moesten brengen, wat mede door het nog achtergebleven vocht geen mooi resultaat was. Op basis van de website hadden we verwacht dat de lichte stukken (de letters en cijfers dus) ook gedrukt zouden zijn en niet uitgesneden, wat het plakken heel wat makkelijker en ook mooier had gemaakt.


Alle reviews tonen

Bijpassende artikelen

Bijpassende voordeurstickers en handige tools