Raamfolie Center Raamfolie Center Raamfolie Center

Raamfolie Center

Artikelnummer: 32-1029

Formaat:
Huisnummer:
Naam:
Hoogte raamfolie:
cm
Breedte raamfolie:
cm
Prijs vanaf: €55,-
facebook  pinterest
 

Raamfolie Center

Raamfolie: 32-1029
Raamfolie Center: dit strakke raamfolie ontwerp heeft het huisnummer aflopend in het midden van het raam geplaatst. De familienaam wordt haaks op het huisnummer geplaatst en heeft een mooi contrast met het grote huisnummer, waarop het uitgelijnd wordt. Een huisnummer met 2 cijfers heeft het mooiste resultaat in dit ontwerp.

Het huisnummer en de namen worden uit het lichtdoorlatende matglas raamfolie gesneden zodat op deze plekken het heldere glas zichtbaar is. Niet alleen geeft deze raamfolie een moderne look aan je voordeur, maar het creëert ook meer privacy in je huis! Matglas raamfolie zorgt er namelijk voor dat buren en voorbijgangers nauwelijks naar binnen kunnen kijken, terwijl zonlicht wel naar binnen kan.
Bestelt u Raamfolie Center of een ander raamfolie met een persoonlijk ontwerp, dan wordt ter goedkeuring voor het printen altijd eerst een voorbeeldschets gemaild. Zo krijgt u een idee van hoe het raamfolie met de opgegeven namen eruit komt te zien. Na goedkeuring van het ontwerp wordt het raamfolie geprint.

Raamfolie Reviews

Schrijf een review

mieke ★★★★☆
Ik ben erg blij met het geleverde product. In eerste instantie dacht ik: dit lukt me nooit om het mooi strak erop te krijgen. Maar dat ging best eenvoudig, m.n. de proefvel helpt. Het moet soms natter als dat je eerst denkt! Toen het erop zat, duurde het wel 10 dagen voor de laatste bobbel verdwenen was, even schrikken dus. Maar uiteindelijk zit het strak en naar wens. Ziet er chique uit. met vr.gr. mieke

sacha ★★★★★
na veel water en sop is mijn deursticker helemaal top wij zijn als gezin erg blij met zo'n mooie sticker het is een mooi ontvangst voor visite/ gasten enz.

Bart ★★★★★
Snelle levering, en een prachtig product,en een super goede service. Van mij krijgen ze een 10...

Brenda ★★★★★
Omdat ik twijfelde hoe het er uit kwam te zien, kreeg ik vooraf een 'proefdruk' via e-mail. Prima geholpen en snel via de mail. Bij de levering van de sticker zat ook een duidelijke beschrijving van hoe te plakken. Wij zijn er ook erg blij mee, het ziet er erg mooi uit!

Maaike ★★★★★
Wij zijn erg tevreden van begin tot eind! Je krijgt eerst een mooie proefpdruk in de mail om deze te bevestigen. De beschrijving hoe het te plakken is ook duidelijk. Het is erg mooi geworden!


Alle reviews tonen

Bijpassende artikelen

Bijpassende voordeurstickers en handige tools