Raamfolie Jumbo Raamfolie Jumbo

Raamfolie Jumbo

Artikelnummer: 32-1030

Formaat:
Huisnummer:
Namen:
Hoogte raamfolie:
cm
Breedte raamfolie:
cm
Prijs vanaf: €80,-
facebook  pinterest
 

Raamfolie Jumbo

Raamfolie: 32-1030
Raamfolie Jumbo: Bij dit raamfolie ontwerp krijgt uw huisnummer een Jumbo formaat! Het huisnummer wordt over de gehele breedte van het raamfolie geplaatst. Dit Jumbo raamfolie ontwerp staat het mooiste bij huisnummers met meerdere cijfers. De familienaam of voornamen kunnen optioneel onder het huisnummer worden geplaatst.

Heeft uw voordeur meerdere ramen, stuur ons dan een e-mailtje met de afmetingen van de verschillende ramen. Ter goedkeuring voor het printen wordt eerst een voorbeeldschets gemaild zodat het helder is hoe het raamfolie met de opgegeven namen eruit komt te zien. Na goedkeuring van het ontwerp wordt het raamfolie geprint.

De namen worden uit het lichtdoorlatende matglas raamfolie gesneden zodat op deze plekken het heldere glas zichtbaar blijft. Dit raamfolie is de perfecte oplossing voor inkijk vanaf de straat of de buren, en geeft een eigen look aan uw voordeur. Een decoratieve vervanger van het oude naam- en nummerbordje!

Raamfolie Reviews

Schrijf een review

martin
Het design is top, alleen blijkt het in de praktijk toch lastig te zijn om een groot ontwerp op je raam of deur te plaatsen. Helaas met als resultaat dat er de nodige luchtbellen onder blijven zitten. Als je deze vlak wil strijken kan de sticker scheuren.


Bijpassende artikelen

Bijpassende voordeurstickers en handige tools