Plakkunst is door omstandigheden tijdelijk gesloten
Muurstickers - Schoolbordfolie

Schoolbordfolie kopen?

Op zoek naar krijtfolie of schoolbordfolie? Zelfklevend krijtfolie is in no-time opgeplakt en geeft jarenlang plezier!

Schoolbordfolie voor iedereen
Schoolbordfolie of krijtfolie wordt veel op kantoren en scholen gebruikt, maar is ook ontzettend leuk voor in huis! Je kunt krijtfolie overal plakken, zolang de ondergrond maar glad en vetvrij is. Denk hierbij niet alleen aan muren, maar ook aan tafeltjes, koelkasten, kastjes en nog veel meer. Na het aanbrengen van dit folie kun je er met krijtjes op schrijven en tekenen. Ideaal dus voor een kinderkamer, maar ook ontzettend leuk om je eigen tekst of wandtekening in je huis te maken, die je kunt vervangen zo vaak je wilt.

Schoolbordfolie gaat lang mee
Deze handige zelfklevende krijtfolie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en breedtes, en wordt per 50 cm voor jou op maat gesneden: of je nu een klein stuk, of een hele muur wilt beplakken met schoolbordfolie. Het krijtfolie is van het merk Aslan en is van topkwaliteit: met een dikte van 160 micron is het folie zeer stevig. Het plakken van dit folie kan op allerlei ondergronden en is niet moeilijk, zeker met de bijbehorende plakinstructies die we met elke bestelling meesturen of die je kunt lezen op de website. Plak het krijtfolie waar je maar wilt, zodat iedereen een eigen boodschap of tekening kan achterlaten!

Persoonlijke decoraties
In het muursticker assortiment van Plakkunst vind je niet alleen mooie quotes, maar ook muursticker ontwerpen die gemaakt kunnen worden naar jouw eigen wens. Zo bestel je gemakkelijk een eigen quote, of een muursticker met het silhouet van bijvoorbeeld je kinderen. Mooi voor in eigen huis, maar ook ontzettend leuk als cadeau! Bovendien zijn veel muurstickers op maat gemaakt en te bestellen in een groot aantal kleuren en formaten. Ben je op zoek naar iets anders dan de standaard muurstickers in onze webshop? Mail ons dan met je wensen en wij ontwerpen geheel vrijblijvend een unieke muursticker.

Muurstickers van uitstekende kwaliteit
Onze muurstickers zijn gemaakt van topkwaliteit stickerfolie, en kunnen daarom zowel binnen als buiten zonder problemen opgeplakt worden. De stickers hebben een sterke kleefkracht en blijven jarenlang zitten. Om de kwaliteit van je muurstickers te waarborgen, sturen we bij op maat gemaakte muurstickers eerst een bevestiging, voordat de productie wordt uitgevoerd.

Muurstickers aanbrengen
Muurstickers aanbrengen is een nauwkeurige klus. Toch weten bijna al onze klanten hun muursticker in een keer goed te plakken, zonder luchtbubbels of vouwen. Als je weinig tot geen ervaring hebt, geen probleem! We sturen bij elke muursticker bestelling de bijbehorende plakinstructies mee, waarmee iedereen een muursticker op een correcte manier aan kan brengen. Loop je toch nog ergens tegenaan of heb je een vraag, neem dan contact met ons op per e-mail of telefoon. Wij helpen je graag!