iDEAL geeft u de mogelijkheid om binnen uw vertrouwde internetbankier omgeving veilig online te betalen.

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Heeft u internetbankieren van een deelnemende bank dan kunt u gebruik maken van iDEAL
  • Controle en overzicht op de betaling vind u direct terug op uw online betaal overzichten
Hoe werkt iDEAL?

Bij het afrekenen van een Plakkunst bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw geselecteerde bank. U wordt door uw bank gevraagd of de betaling klopt en verwerkt mag worden. Het bedrag wordt via een SSL beveiligde iDEAL pagina van uw betaalrekening afgeschreven en Plakkunst wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Rekening gevoelige informatie worden niet door Plakkunst maar door iDEAL en uw eigen bank verwerkt. iDEAL is beschikbaar bij o.a. de volgende banken: ING Bank, SNS, ABN AMRO, ASN en de Rabobank.

plakkunst

PayPal is de grootste internationale online betalings systeem

Heeft u geen internet bankieren kies dan voor PayPal als betaalwijze. PayPal verwerkt creditcard en giro- bankrekening betalingen zonder internetbankieren.

Hoe werkt PayPal?

Bij het afrekenen van een Plakkunst bestelling kunt u aangeven dat u met PayPal wilt betalen. Klik op de PayPal-betaalknop. Heeft u reeds een PayPal account dan wordt u gevraagd of betaling klopt en verwerkt mag worden met uw PayPal account. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Plakkunst wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Heeft u geen account dan kunt u gratis een PayPal account openen. Rekening gevoelige informatie worden niet door Plakkunst maar door PayPal verwerkt met een SSL beveiliging. PayPal werkt met de creditcards: MasterCard en Visa Card.

 paypal

Belgische klanten

Belgische klanten kunnen betalen met "MrCash", "PayPal" of kiezen voor "vooruitbetaling". Kiest u voor "vooruitbetaling" als betaal mogelijkheid dan ontvangt u per e-mail een order bevestiging met de betaal gegevens voorzien van de internationale IBAN en BIC nummers die nodig zijn voor de bank overschrijving. iDEAL is op dit moment alleen voor Nederlandse banken.

MrCash

Met Mister Cash kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van Mister Cash, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.Creditcard

Je kan in de webwinkel ook betalen middels een creditcard. Wij ondersteunen o.a. Maestro, Visa en Mastercard.

Achteraf betalen

Plakkunst biedt u de mogelijkheid om te kopen middels een aanbetaling van 50% via iDeal en het resterende gedeelte achteraf te betalen. U krijgt dan na levering een betalingsverzoek per e-mail. Hiermee kunt u het resterende bedrag binnen 14 dagen vanaf de factuurdatum via een bankoverschrijving betalen.