One way vision raamfolie raam belemmert inkijk via het raam maar bied wel de mogelijkheid om naar buiten te kijken.<br /> One way vision raamfolie dient aan de buitenkant van het raam geplakt te worden.

Stap 1

Haal de one way vision raamfolie uit de verpakking en rol deze ruim voor het plakken uit op een harde gladde schone ondergrond. Knip of snij het raamfolie indien nodig op maat. Maak het raam waarop de one way vision raamfolie wordt geplakt schoon en vet vrij! Let op: One way vision raamfolie heeft een lage kleefkracht en kan los komen als de ondergrond niet goed wordt schoon gemaakt!

Tip: plak niet in de volle zon, met wind of bij een omgevingstemperatuur lager dan 4 graden celcius.

Stap 2

Positioneer de one way vision raamfolie op zijn plek met de opdruk of glanzende blanco witte zijde zichtbaar naar u toe. Plak het folie vast met stukjes schildersplakband. Op het meegeleverde test/oefenvel aangegeven met het label C. Neem met de one way vision raamfolie op de juiste plek gepositioneerd een paar stappen terug en controleer of alles recht hangt. Gebruik indien nodig een waterpas. Verdeel het one way vision raamfolie vervolgens in twee delen door over het midden een stuk schildersplakband te plakken dat in stap 3 als scharnier gebruikt kan worden.

Stap 3

Gebruik het plakband in het midden van het one way vision raamfolie als scharnierpunt en sla het eerste deel om tot tegen het raam. Pel nu het mat witte beschermvel eraf. (Op het meegeleverde test/oefen vel aangegeven met het label A). De zwarte lijmlaag van het raamfolie wordt nu zichtbaar. (Op het meegeleverde test/oefenvel aangegeven met het label B). Knip het beschermvel vlak bij het scharnierpunt af met een schaar.

Tip: plak grote one way vision raamfolie bijvoorkeur met 2 mensen.

Stap 4

Sla het one way vision raamfolie terug en houd deze vlak boven het raam. Plak het one way vision raamfolie met de strijker of oude pinpas stukje voor stukje vast. Begin vanaf het scharnierpunt van strijk het raamfolie van binnen naar buiten op het raam vast. Strijk met langzame, korte stevige bewegingen tot het eerste deel van de one way vision raamfolie op het raam vast zit er geen lucht bellen tussen het raamfolie en raam zit. Verwijder het plakband dat als schanierpunt diende en herhaal de stappen 3 en 4 met resterende onbeplakte deel.

Stap 5

Gefeliciteerd, het one way vision raamfolie is geplakt.