Trouwbanier of trouwdecoratie banner

De plakkunst trouwbanier of trouwdecoratie banner is binnen een paar minuten gemonteerd. De banier is aan de onder en bovenkant stevig ingeklemd door een aluminium profielen. Het wordt staande gehouden door een verzwaarde baniervoet aan het onderste profiel en een lange aluminium stang die aan het bovenste profiel is bevestigd. De banier is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en gemaakt van watervast en brandvertragend materiaal.

Stap 1

Haal de opgerolde banier uit de opbergtas en rol deze uit op een schone ondergrond. Schuif de driedelige dunne stang in elkaar tot deze 1 lange stang vormen.

Stap 2

Schuif de verzwaarde banier voet vanaf de zijkant naar het midden van het onderste aluminium profiel. Druk vervolgens de rubberen voetjes op de zijkant van het aluminium profiel vast.

Stap 3

Steek de onderkant van de lange aluminium stang op zijn plek in de verzwaarde baniervoet.

Stap 4

Kantel het geheel om eenvoudig bij de bovenkant van de banier te komen. Schuif de stanghouder op het bovenste aluminium profiel in het midden om in stap 5 de lange stang aan te kunnen bevestigen.

Stap 5

Span de banier voorzichtig op door de lange aluminium stang in de stanghouder van het bovenste profiel te klemmen. Voorkom kreukels en ga niet op de banier/baniervoet staan waardoor deze kan beschadigen.

Stap 6

Plaats de banier recht op voor gebruik. Wordt de banier buiten geplaatst, verzwaar dan de baniervoet met een zwaar voorwerp en/of plaatst een aantal scheerlijnen (niet meegeleverd) om de banier windbestendig te maken.